Privéles

Kennismaking en pijnverlichting

Is privéles iets voor jou?

Kennismaking met CAY

Wil je meer weten over CAY? Boek dan een privésessie om kennis te maken met deze bijzondere yogavorm. Na een of meerdere een-op-eensessies stroom je moeiteloos de groepslessen in.

Boek hier jouw eerste afspraak 

Behandeling emotionele en pijnklachten

Critical Alignment gaat meteen de diepte in en helpt je lichamelijke klachten te verlichten en contact te maken met spanningen en gevoelens die wellicht al jaren in je lichaam zijn opgeslagen. De gebruikte tools maken het mogelijk om te ontspannen en onverwerkte emoties los te laten. Je bent welkom om een privéles te boeken en de weldaad zelf te ervaren.

Boek hier jouw afspraak 

Vier therapiesessies

Tijdens de therapiesessies maken we eerst een afspraak voor een intake waarbij we met elkaar in gesprek gaan over je fysieke en/of emotionele klachten. Na het gesprek kijken we naar je houding en maak je kennis met een van de CAY-tools via een ontspanningsoefening. Je krijgt aan het einde van deze sessie een oefening mee voor thuis.

Boek hier jouw afspraken 

Kosten:

60 min: 67,50 euro

Vier sessies (60 min): 240 euro

Betaal contant bij je eerste les of via IBAN: NL35TRIO0379649454

TIP: Draag kleding waarin je je comfortabel voelt. Een eigen mat meenemen mag, maar is niet noodzakelijk. Afzeggen van de les kan tot 24 uur van tevoren. Na die termijn wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.