Critical Alignment

Kracht en lichtheid

CAY

Yoga

 

Critical Alignment Yoga (CAY) geeft de natuurlijke vrijheid aan je lichaam weer terug door je rug ontspannen én sterk te maken. 

CAY gebruikt tools die diep inwerken op gespannen spieren. Dat kan confronterend zijn, maar je merkt direct meer ruimte. Pijnklachten verminderen. De les is zorgvuldig opgebouwd van ontspannen naar bewegen en krachtopbouw.

De online lessen zijn voor abonnementhouders onbeperkt te bekijken via https://www.momoyoga.com/videos en op verzoek los te boeken.

Boek je les via www.momoyoga.com

 

‘Lara is zeer ervaren in CAY en weet waartoe een lichaam in staat is – terwijl je daar zelf misschien iets anders over denkt – en kan je daarmee veilig in houdingen brengen waarvan je niet eens wist dat je (lichaam) ze kon.’

– Simon

‘Ik ben blij met jouw online lessen. Ik doe de les altijd op een ander tijdstip, dat komt mij beter uit, wat trouwens een groot voordeel is.

– Els

 

Therapie

 

Critical Alignment Therapie (CAT) is geschikt voor mensen met lage rugpijn, nekklachten (pijn, stijfheid, nekhernia), ischias, hernia, ruggerelateerde klachten vanuit de lage rug (denk aan pijnklachten aan bekken, heupen of knieën, vermoeidheid), ruggerelateerde klachten vanuit de bovenrug (denk aan pijnklachten aan armen, polsen, krachtverlies, tenniselleboog, rsi (CANS), schouder- of hoofdpijn en burn-out/ stressklachten.

 

Vier individuele sessies

 

De eerste les praten we over de klachten die je ervaart en kijken we naar de stand van je rug. Daarna ga je thuis of in de groepslessen aan de slag met de CA-tools en oefeningen. Op afspraak volgen nog drie sessies waarin we je ontwikkeling volgen. De sessies zijn onderzoekend omdat elk lichaam anders is. 

Kosten: 240 euro

Meld je aan: yoga@metlara.nl of 06-23735545