Agenda

workshops en retreats

Verdieping in yogabeoefening

 • Zondag 21 mei: XL-les (2,5 uur)
 • Zondag 18 juni: Dagretreat bij strandtent Het Puntje
 • CAY-weekend in Limburg: nieuwe datum najaar 2023 volgt!

Boek via het lesrooster of Momoyoga


Zondag 18 juni

Hart- en hoofdvakantie

Kom met 2 en betaal slechts 100 euro per persoon!

Beweeg uit je dagelijkse routine en alle hectiek die daarmee samenhangt, haal een frisse neus en trakteer jezelf op een portie nieuwe energie.

Deze yogadag vindt plaats in de knusse yogazaal van strandtent Het Puntje op het Noorderstrand. In de veilige omgeving van de groep begeleid ik je terug naar je kern, om je weer te verbinden met alles wat leeft en beweegt in je lichaam. Deze dag is gericht op vertragen en kracht van binnenuit.

De tools van Critical Alignment Yoga geven een verdieping in het omzetten van chronische spanning naar ruimte. Aan het einde van de dag voel je diepe ontspanning en een dieper contact met je lichaam. Je hebt (meer) helderheid gekregen in wat belangrijk is voor jou en kunt dit inzicht meenemen in je dagelijks leven.

Programma

11.00 uur

Even landen met thee & iets lekkers

11.30 – 14.00 uur

Bewegen in een zachte flow, spanning loslaten, ruimte in het ademen en mediteren komen samen waardoor je in je lichaam zakt.

14.00 – 15.00 uur

Vegetarische/ vegan lunch

15.00 – 17.30 uur

Verdieping in het loslaten en voelen wat er in het NU leeft. We doen een schrijfoefening en onderzoeken het moeiteloos bewegen van binnenuit. Korte pauze met kruidenthee en zelfgemaakte taart.

17.30 uur

Gezamenlijke afsluiting

Boek hier of mail naar yoga@metlara.nl

Investering: 140 euro

Of komt met z’n tweeën en betaal slechts 100 euro per persoon en samen bespaar je dan 80 euro

Locatie Het Puntje


XL-les

In deze lange sessies van 2,5 uur ligt de nadruk op ontspannen en loslaten. Er wordt gebruik gemaakt van de Critical Alignment tools: boogje, bankje, vilten mat en rubberen strip. We blijven lang in de houdingen liggen om de spanningen die zijn ontstaat door chronische stress steeds dieper los te kunnen laten. Na 2,5 uur voel je je als herboren!

 • 19.30 – 22.00 uur
 • Kosten: 35 euro
 • NB: De les gaat door vanaf 5 aanmeldingen
 • Boek via het lesrooster of Momoyoga

Je KUNT meer dan je DENKT

Dénk je dat een hoofdstand of het wiel houdingen zijn die je onmogelijk kunt uitvoeren omdat je te stijf bent of rugklachten hebt? Of is het je droom om een uitdagende yoga-asana te leren? Deze les laat je zelfvertrouwen groeien omdat je lichaam altijd meer kan dan je hoofd je doet geloven. Dit gaat dus niet om het overschrijden van je eigen grenzen, maar juist over contact te maken met wat je wel kunt en zo een positievere relatie opbouwen met je lichaam.

 • 20.00 – 22.00 uur
 • Kosten: 30 euro
 • NB: De les gaat door vanaf 5 aanmeldingen
 • Boek via het lesrooster of Momoyoga