Critical Alignment

Kracht en lichtheid

CAY

Yoga

 

CAY geeft de natuurlijke vrijheid aan je lichaam weer terug door je rug ontspannen én sterk te maken. Je bent zo oud als je rug is niet voor niets een gevleugelde uitspraak in de yogawereld.

Misschien deed jij het ook wel toen je kind was: voor de lol in een bruggetje gaan staan. Kinderen bezitten die bewegingsruimte van nature en Critical Alignment biedt de mogelijkheid om terug te gaan naar de oorsprong: vrijheid in beweging. Hatha-houdingen vormen de basis van alle lessen en de houdingen worden zorgvuldig opgebouwd met aandacht voor ieders persoonlijke ontwikkeling.

‘Lara is zeer ervaren in CAY en weet waartoe een lichaam in staat is – terwijl je daar zelf misschien iets anders over denkt – en kan je daarmee veilig in houdingen brengen waarvan je niet eens wist dat je (lichaam) ze kon.’

– Simon

 

De online lessen zijn voor abonnementhouders onbeperkt te bekijken via https://www.momoyoga.com/admin/videos

Boek je les via https://www.momoyoga.com/admin/lesson

 

‘Ik ben blij met jouw online lessen. Ik doe de les altijd op een ander tijdstip, dat komt mij beter uit, wat trouwens een groot voordeel is.

– Els

Therapie

 

CAT is geschikt voor mensen met lage rugpijn, nekklachten (pijn, stijfheid, nekhernia), ischias, hernia, ruggerelateerde klachten vanuit de lage rug (denk aan pijnklachten aan bekken, heupen of knieën, vermoeidheid), ruggerelateerde klachten vanuit de bovenrug (denk aan pijnklachten aan armen, polsen, krachtverlies, tenniselleboog, rsi (CANS), schouder- of hoofdpijn en vermoeidheid) en burn-out/ stressklachten.

 

Vier individuele sessies

 

De eerste les praten we over de klachten die je ervaart en kijken we naar de stand van je rug. Daarna ga je thuis of in de groepslessen aan de slag met de CAY-tools en oefeningen. Op afspraak volgen nog drie sessies waarin we je ontwikkeling volgen. De sessies zijn onderzoekend omdat elk lichaam anders is. 

Kosten: 220 euro

Meld je aan: yoga@metlara.nl of 06-23735545