Agenda

workshops en retreats

Verdieping in yogabeoefening

De workshop of les boek je door op de workshop naar keus te klikken, dan kom je vanzelf in Momoyoga. Daar lees je ook meer over de inhoud van de workshop/les. Als je geen account hebt, maak je die eerst aan.


Seizoenslessen

Het boek Leven & werken in het ritme van de seizoenen is al een tijdje een inspiratie in mijn leven. Graag deel ik daar meer met je over tijdens de vier seizoenslessen die plaatsvinden rondom de hoogtepunten van de lente, zomer, herfst en winter. De yogabeoefening is helemaal afgestemd op de seizoenen en we nemen tijdens de sessie ook de tijd voor reflectie op ons dagelijks leven. Doe je mee?

Tijd: 19.30-21.30 uur

Kosten: 35 euro

Samen (4 lessen): 120 euro

Max. 8 deelnemers

Neem naast je yogakleding ook een boekje en een pen mee, want er komt ook een kleine schrijfopdracht. Er is thee & iets lekkers in de studio!

Reserveer via Momoyoga


Workshops

Wil jij nou eindelijk eens de handstand leren? Of leren mediteren? Of intensief bewegen tijdens een lange flowles? Lessen voor elk wat wils!

Tijd: 19.30-21.30 uur

Kosten: 35 euro

Samen (4 lessen): 120 euro

Max. 8 deelnemers


Therapieverdieping

Vier sessies waarin we in een kleine groep (max. 4) onderzoeken hoe we verdieping kunnen vinden in het contact met ons lichaam. Intuïtief onderzoeken we welke thema’s leven en hoe we daar in 90 minuten mee aan de slag kunnen. We gebruiken daarbij de CAY-tools en ons lichaam.

Data: Op aanvraag!

Tijd: 19.30-21.15 uur

Kosten zijn afhankelijk van het aantal deelnemers: 2 deelnemers = 60 euro, 3 deelnemers = 40 euro, 4 deelnemers = 30 euro (prijzen per sessie).

Meld je aan via yoga@metlara.nl


XL-les

Data:

In deze lange sessies van 2,5 uur ligt de nadruk op ontspannen en loslaten. Er wordt gebruik gemaakt van de Critical Alignment tools: boogje, bankje, vilten mat en rubberen strip. We blijven lang in de houdingen liggen om de spanningen die zijn ontstaat door chronische stress steeds dieper los te kunnen laten. Na 2,5 uur voel je je als herboren!

  • 19.30 – 22.00 uur
  • Kosten: 38 euro
  • NB: De les gaat door vanaf 5 aanmeldingen
  • Boek via de linkjes hierboven, via het lesrooster of Momoyoga